activiteiten Uitgeest in de spotlight!

De Winter Pubquiz Uitgeest!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Uitgeest Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Uitgeest!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Uitgeest op te lossen!

Solextour Uitgeest!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Uitgeest? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Uitgeest!


categorieën uitjes Uitgeest!

Sportieve activiteiten uitgeest

(0)

Spelprogramma's uitgeest

(0)

Quizzen in uitgeest

(0)

Teambuilding uitgeest

(0)

Workshops uitgeest

(0)

Vrijgezellenuitjes uitgeest

(0)

Interactieve Uitjes uitgeest

(0)

Rondleidingen uitgeest

(0)

Individuele uitjes uitgeest

(0)

Personeelsuitje Uitgeest

Een uniek personeelsuitje Uitgeest beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Uitgeest voor een unieke belevenis in dit mooie dorp! Uitgeest is een gezellig dorp en telt een kleine 14.000 inwoners. Het dorp stond altijd bekend om het kweken van bloembollen echter zijn die in de loop der tijd langzaam verdwenen. Enkele gebouwen uit die tijd zijn nog wel aanwezig en zeker een bezoekje waard! Vele mensen kennen Uitgeest van uitgaans locatie ‘Bobs Saloon’ waar bussen vol feestgangers de dansvloer binnen onveilig maakten. Het centrum van Uitgeest is knus en biedt ruimte voor horeca, markten en andere jaarlijkse evenementen. Met een mooie landelijke omgeving is Uitgeest een mooie plaats om te bezoeken tijdens een uitje samen met uw groep!

Geniet van een uniek en origineel personeelsuitje Uitgeest met uw gezelschap!

Een origineel personeelsuitje Uitgeest beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Uitgeest graag! Dit prachtige dorp biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw personeelsuitje Uitgeest graag kennis maken met Uitgeest en haar inwoners. Van programma’s door het centrum van Uitgeest tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw personeelsuitje Uitgeest op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw personeelsuitje Uitgeest kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Uitgeest!

Het Foute Campingfeest Uitgeest!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Uitgeest in de campingkantine!

1001 Nacht Themafeest Uitgeest!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Uitgeest!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Apres Ski Party Uitgeest!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!