0229-757080

Maak een Lipdub!

(0)

vanaf

38,50

p.p. excl. BTW

Maak een Lipdub!
 • Workshops Uitgeest

Omschrijving

Bent u opzoek naar een hilarische bedrijfspromotie of een blijvende herinnering aan een leuke dag weg met uw gezelschap of groep? Maak dan je eigen Lipdub! Onder begeleiding van een professionele regisseur/cameraman maken we de lipdub van script tot de daadwerkelijk film! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in het centrum van Uitgeest. Hier starten we met een drankje en geeft onze regisseur een korte uitleg van de workshop waarna u als creatieveling aan het werk kunt!

Muzikale Lipdub Uitgeest!

Overgewaaid uit Amerika en ondertussen ook een bekende rage in Nederland geworden! Maar wat is lipdubben precies? Een lipdub is een videoclub, bestaande uit één enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert! Met een vrolijke melodie playbackt u het liedje na. De stad is uw decor en voorwerpen worden gebruikt om tekst te versterken en ondersteunen. Samen met uw groep start u met het bekijken van de songtekst en het bedenken op welke locatie u de opname het beste kunt doen. Zodra dat bekend is gaat u kijken hoe u de tekst kunt uiten, wie welk deel op zich neemt, hoe de camera moet lopen en wie op welk moment actie moet ondernemen. Samenwerking is vereist om een goede lipdub op te nemen!

Zodra het voorwerk gedaan is gaan we naar locatie en neemt een ieder zijn of haar positie in. Lukt het u om deze lipdub Uitgeest in één keer op te nemen, of blijkt enige oefening toch nodig te zijn? Na deze hilarische middag eindigen we samen bij een gezellige locatie. Hier monteert de regisseur/cameraman snel de lipdub en presenteren we hem op het grote scherm. Uiteraard ontvangt u in de week na afloop de versie van uw eigen lipdub digitaal toegestuurd. Overigens is deze lipdub Uitgeest verder uit te breiden met een andere activiteit, heerlijke lunch of uitgebreid diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (cameraman)
   Benodigde materialen Lipdub
   Lipdub na afloop digitaal aangeleverd