0229-757080

Online Hou van Holland Quiz LIVE!

(0)

vanaf

7,50

p.p. excl. BTW

Online Hou van Holland Quiz LIVE!
 • Individuele Uitjes Uitgeest

Omschrijving

Meespelen met een gezellige Hou van Holland Quiz vanuit uw eigen huiskamer? Dat kan met deze super leuke online quiz vol Hollandse vragen, muziek en video’s! Speel samen met uw collega’s, familie of vrienden online op uw eigen scherm. Met de smartphone als controller kan er op de vragen interactief antwoord worden gegeven. Onze quizmaster in de studio presenteert de show en zorgt ervoor dat u uitleg krijgt bij iedere ronde. Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kan quizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld! 

Online Quiz Uitgeest!

Alle deelnemers zitten klaar achter hun scherm en hebben de stream geopend. Log in met de speciale app op je smartphone die vervolgens in een stemkastje veranderd. Onze quizmaster heet u van harte welkom en we starten deze online Hou van Holland show! Maar liefst zeven rondes met onder andere algemene Hollandse vragen, een vrolijke muziek ronde, de ouderwetse puzzels, bekende ‘Nederlanders’ en Hollandse geluidsfragmenten uit de oude doos komen voorbij. Na iedere ronde komt onze quizmaster live terug en geeft een update van de tussenstand op dat moment. Ondertussen geniet u van een lekkere borrel en hapje terwijl u de quiz aan u voorbij ziet gaan!

Tussen de rondes door is er een korte pauze van ongeveer 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis, op kantoor of op iedere andere locatie de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze Hou van Holland online quiz achter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van deze Hollandse show en beleef deze online quiz Uitgeest vol gezelligheid!

Om een beeld te krijgen van deze online quiz Uitgeest checkt de volgende video; Online Quiz Live! Voor meer informatie over deze Hou van Holland online quiz en de vele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   25 personen

   Tijdsduur

   2.00 uur

   Prijs

   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 50 personen)

   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 100 personen)

   € 15,50 p.p. excl BTW (Bij 101 tot 200 personen)

   € 12,50 p.p. excl BTW (Bij 201 tot 300 personen)

   € 10,50 p.p. excl BTW (Bij 301 tot 400 personen)

   € 9,00 p.p. excl BTW (Bij 401 tot 500 personen)

   € 7,50 p.p. excl BTW (Bij 501 tot 600 personen)

   Inclusief
   Online Quiz vol muziek en gezelligheid!
   Professionele Quizmaster live op afstand
   Systeem en licentie voor gebruik
   Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming