0229-757080

Wipe (f)Out Uitgeest!

(0)

vanaf

53,50

p.p. excl. BTW

Wipe (f)Out Uitgeest!
 • Teambuilding Uitgeest

Omschrijving

Een extreme zeskamp in Uitgeest! Vandaag rent, springt en rolt u over de verschillende hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Alles is groot, groter en groots tijdens deze extreme zeskamp Uitgeest. Teambuilding in volle glorie is vandaag nodig om de finish te bereiken! Bent u het snelste team? Dan wint u samen de Wipe (f)Out hoofdprijs! 

Ontvangst

Onze begeleiders ontvangen uw gezelschap met een drankje. Hier starten we de middag waarna de uitleg en het indelen van de teams volgt. Vanaf nu gaat u strijden tegen de andere teams tijdens uw eigen versie van Wipe (f)Out Uitgeest! 

Extreme Zeskamp Uitgeest!

Ga even helemaal los tijdens deze te gekke activiteit! Dat kan vandaag tijdens Wipe (f)Out Uitgeest. Alles is groot, extreem en vooral heel gek! Tijdens uw eigen versie van Wipe (f)Out Uitgeest krijgen u en uw team de volgende uitdagende onderdelen voor de kiezen: 

 • Onderdeel 1. Sweeper; Welk team kan het langste blijven staan terwijl de lange arm van de sweeper voorbij draait? 
 • Onderdeel 2. Klaver Bungee; Vast aan een bungeetouw moet u zo snel mogelijk de voorwerpen pakken! 
 • Onderdeel 3. De Kantel muur; Lukt het u en uw team de muur zo snel mogelijk te kantelen? 
 • Onderdeel 4. Hindernisbaan; Een stormbaan vol uitdagingen staat voor uw team klaar! 
 • Onderdeel 5. Mega Balls; Wie weet de Mega Bal met de benodigde obstakels als eerste aan de overkant te krijgen? 
 • Onderdeel 6. De Grote Finale; Jump en klim over de diverse onderdelen. Welk team weet de finish als eerste te behalen?

Het team dat na bovenstaande vijf onderdelen de beste score heeft krijgt een voorsprong tijdens de finale. Deze finale bestaat uit een combinatie van de verschillende onderdelen. Welk team weet als eerste de bel te bereiken en wint deze editie van Wipe (f)Out Uitgeest! Tussen de onderdelen door kan er een pauze worden ingepland voor een verkoelend drankje waarna het spel weer doorgaat. Uiteraard is deze extreme zeskamp Uitgeest verder uit te breiden met een lunch, diner of buffet. Beleef een unieke en extreme zeskamp Uitgeest speciaal voor grote groepen die van een uitdaging houden!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   30 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 67,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)

   € 60,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 53,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Spelmateriaal Wipe (f)Out
   EHBO tijdens het uitje (verplicht)
   Opbouw-, afbouw- en transportkosten materialen
   Prijsje voor de winnaars